...mometalne sem dedzi 5 najlepsich. Mi sme www.eipix.com
http://www.bigfishgames.com/download-games/17221/final-cut-death-on-the-silver-screen-ce/index.html
ja som som na proekte pracuval ako :
Lead rendering artist, modeler, scene assembler, special effects supervisor, animator, cinematic modeler/renderer
Hlavná stránka
Scéna a zákulisie
Redakčný blog
Galéria
2D grafika
Tvorba webu
Diskusné fórum
Na stiahnutie
3D grafika
Foto a video
Burza práce
Kontakty, inzercia
Vyhľadávánie
Dnešný tip
Photoshop: zafarbenie pozadia
Akurát ste si vytvorili novú vrstvu a potrebujete ju vyplniť farbou? Nováčikovia by išli cez nástroj Fill, my to však môžeme spraviť oveľa rýchlejšie. Stlačte Ctrl (Alt) + Backspace pre vyplnenie farbou popredia alebo Alt (Apple) + Backspace pre vyplnenie farbou pozadia.
Akurát ste si vytvorili novú vrstvu a potrebujete ju vyplniť farbou? Nováčikovia by išli cez nástroj Fill, my to však môžeme spraviť oveľa rýchlejšie. Stlačte Ctrl (Alt) + Backspace pre vyplnenie farbou popredia alebo Alt (Apple) + Backspace pre vyplnenie farbou pozadia.
Prihlásenie
Štatistiky
Užívatelia
Práve online:
0
Zaregistrovaných:
5148
Galéria
Dnešné obrázky:
0
Obrázkov celkom:
1666
Diskusné fórum
Dnešné fóra:
0
Fór celkom:
547
Dnešné príspevky:
0
Príspevkov celkom:
2097
Burza práce
Dnešné ponuky:
2
Ponúk celkom:
730
Dnešný dopyt:
0
Dopyt celkom:
261
Na stiahnutie
Tento týždeň:
0
Celkom:
46
Reklama
Diskusné fórum
1
Diskusné fórum
1
Hlavná stránka |
2D grafika |
3D grafika |
Tvorba webu |
Foto a video |
Scéna a zákulisie |
Redakčný blog |
Galéria |
Diskusné fórum |
Burza práce | Na stiahnutie | Kontakty, inzercia
Burza práce | Na stiahnutie | Kontakty, inzercia
Je zakázané akýmkoľvek spôsobom meniť, rozmnožovať, verejne zobrazovať, rozširovať alebo inak používať dokumenty a materiály z tejto web stránky na komerčné, verejné alebo iné podobné účely. Neoprávnené používanie dokumentov a materiálov z tejto web stránky môže byť považované za porušenie právnych predpisov. Obsah stránky je duševným vlastníctvom a je chránený autorským právom a inými príslušnými právnymi predpismi. Za prípadné porušenie autorského práva v článkoch zodpovedá ich autor. V prípade problémov kontaktujte redakciu. Copyright 2009